reede, 31. mai 2019

Mine laagrisse!

Vana Võrumaa muuseumid
Põlva Talurahvamuuseum
29. 05. 2019


Võru keele laager

Põlva Talurahvamuuseum Karilatsis on suurim vabaõhumuuseum Lõuna-Eestis ja pakub oma ajalooliste hoonetega ainulaadset keskkonda keelelaagri läbiviimiseks. Laagrisse on oodatud lapsed, kes õpivad võru keelt ja kultuuri, elavad selles kultuuriruumis ning tahavad võru keelt kasutada ja tundma õppida.

Sellel suvel toimub kolm kahepäevast laagri vahetust, 8.-9. juuli; 29.-30. juuli; 5.-6. august.  Täpsem info laagri kohta on muuseumi kodulehel https://polvatalurahvamuuseum.ee. Laagri paremaks toimimiseks palume võimalikult varakult registreeruda. Ühes vahetuses koguneb 20 last, kokku on võimalik  laagisuvest osa saada kuuekümnel lapsel.
Ühise laagritunde loomiseks viibitakse kaks päeva muuseumis ning osaletakse mitmesugustes tegevustes ja töö- ning õpitubades. Esimene päev algab kell 9.00 ja laager lõpeb teisel päeval kell 17.00.

Info ja registreerimine:
Reet Roop
+372 5210 671

Tere, hää võro keele oppaja!

Olkõ hää ja andkõ laagrivõimalusõst võimalikult paljodõlõ opilaisile teedä. Ka huvijuhi võinu seod teeüst jaka, ku võimalik. Laagrihe omma oodõt kõik latsõ - ka nuu, kiä olõ-i koolitunni mõttõn võro kiilt opnu. 

Hüvva jõudu kooliaasta lõpõtusõs!

Tiia Allas
Võro instituut
569 16281

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kodu-uurijad" Naer on terviseks" Mia- Marta, Kaari, Eliise, Iti, Anni- Marie

Head noored kodu-uurijad  –    usinad nagu mesilased !  Armsad juhendajad  – töökad nagu sipelgad ! Meil ei jäänud keegi kahe silma vah...