pühapäev, 15. aprill 2018

Viisime Ahja lastele tantuslusti





Ahja kooli muusikaõpetaja Krista, kutsus meie tantsurühma oma kooli lastele tantsulusti jagama. Võtsime kutse rõõmuga vastu.
Tantsupäeva alustasime  "Sabatantsuga"- sest selle tantsuga saab kõik tantsusõbrad platsile kutsuda. Seejärel "Toa teeks ma tamme alla". Ringi keskel vaatasime üle kõik mõlema kooli 1. klasside lapsed, siiis 2. ja 3. ja 4. klassisde lapsed.
Ringtantsude ( "Kärbse lend" ja Tsarlstoni tüdrukud") tantsimisega  saime koos sõpradega  juba kenasti hakkama ja oligi aeg paaristantsudeks. "Tsarlstoni tüdrukud" paaris. Seejärel "Austria lender" Nüüd oli aeg lähmelt tuttavaks saada.Nii kui tuli uus paariline, sai kohe tema nime ka teada.
Oma kooli tutvustamiseks, laulsid meie kooli lapsed oma kooli laulu. Esinesime paari tantsuga. "Väike varblane "sai ka linti tantsitud- see on vaja Kagu- Eesti tantsupeo liigijuhile ülevaatamiseks saata.
Tulemas on rahvusvaheline tantsupäev. Sel aastal tantsitakse, 29. aprillil, üle maailma tantsu "Pärliine"
Nii, et vaja seda tantsu harjutada!
Ahja kooli algklasside lapsed olid väga sõbralikud ja meie lapsed jälle väga tublid ja abivalmid.
Saime oma ülesandega- viia tantsulusti Ahjale, väga hästi hakkama. Neil tekkis soov ka oma kooli tantsurühm kokku kutsuda.
Nii tore!
Uute kohtumisteni!



































Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kodu-uurijad" Naer on terviseks" Mia- Marta, Kaari, Eliise, Iti, Anni- Marie

Head noored kodu-uurijad  –    usinad nagu mesilased !  Armsad juhendajad  – töökad nagu sipelgad ! Meil ei jäänud keegi kahe silma vah...