teisipäev, 17. oktoober 2017

Õpime tantsuringiga ka seda tantsu ja osaleme konkursil

Head õpetajad!


Talv ei ole enam kaugel, aga nagu viimastel aastatel kombeks, ei tea me, kas lund ikka tuleb.  Kutsume üles lapsi õppima väikest tantsu, mis aitab äratata talvetaadi ja panna ta lund tegema! Saatke meile video oma lumetantsust ja teater loosib välja teatrikülastuse!


Kas oled kunagi tundnud seda maagilist hetke, et sa ärkad hommikul üles ja terve maailm oleks justkui unne suikunud ja midagi on väga valesti?
Just nii juhtub Rakvere Teatri talvelavastuses „Timbu-Limbu”. Sealsed mänguasjad ärkavad ellu ning avastavad, et talv on kuhugi ära kadunud.
Kas on ta magama jäänud? Lund ei tule ja lapsed üle maailma on kurvad, et ei saa minna kelgutama ega teha isegi kõige väiksemat lumememme.
Mänguasjad asuvad teele, et talv üles äratada ja lumi tagasi tuua. Oma teel kohtavad nad mitmeid takistusi, kuni jõuavad lõpuks veskini.
Mänguasjad proovivad talve üles äratada ja kui juba tundub, et midagi enam ei aita, hakkavad nad tantsima. Nende tants on reibas nagu hommik ise! Kuid kas õnnestub neil talv üles äratada?

Et selles kindel olla, läheb meil vaja teie abi! Koos tantsides õnnestub meil kindlasti päeva nii hästi alustada, et ka talv ärkab üles. See on see, mida sa saad teha: vaata mänguasjade tantsu, siis tantsi ise nagu nemad. Kui sa soovid võid lisada tantsule oma samme ja tantsida ka natuke teistmoodi.

Ja siin väike õppevideo: https://www.youtube.com/watch?v=GZr34in3SSU

Seejärel saatke meile oma tantsust video. Kõige toredam, kui laete video üles 1. detsembriks YouTube`i või Vimeo keskkonda ja saadate meile video lingi meiliaadressile timbulimbu@rakvereteater.ee.

Kõik videod paneme üles teatri kodulehele ning parimaid jagame Facebookis. Timbu-Limbu loosib kõigi osalejate vahel välja teatripiletid Rakvere Teatri lastelavastusele „Päästame ema”, mis esietendub jaanuaris 2018.

Koos tantsides äratame talve!

Rakvere Teater

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kodu-uurijad" Naer on terviseks" Mia- Marta, Kaari, Eliise, Iti, Anni- Marie

Head noored kodu-uurijad  –    usinad nagu mesilased !  Armsad juhendajad  – töökad nagu sipelgad ! Meil ei jäänud keegi kahe silma vah...